Нови циклус програма „Кадар да будем кадар“ Штампа
Вести и догађаји
среда, 25 април 2018 09:00

Преузми плакат ПДФ +

Пријавите се за тринаести циклус програма КАДАР ДА БУДЕМ КАДАР

 

Београд, 24.4.2018. - Универзитет у Београду – Центар за развој каријере са задовољством позива студенте завршних година и дипломиране студенте да се пријаве за учешће у програму КАДАР ДА БУДЕМ КАДАР, који ће се реализовати у периоду од 7. до 11. маја 2018. године.

Уколико студирате или сте недавно дипломирали на Универзитету у Београду, нисте до сада били у прилици, а јако бисте желели да унапредите вештине неопходне за наредне каријерне кораке и успешну транзицију у свет рада, ово је програм за вас!

Тринаести циклус програма обухватиће тренинге неких од најзначајнијих вештина као што су: комуникационе вештине, решавање конфлката, тимски рад, управљање временом, доношење одлука.

Студенте ће током недељу дана вештинама учити ХР стручњаци и топ менаџмент компанија JT International, Delhaize Serbia, Advance Response International, као и независни тренери из области развоја кадрова. Реализацију овог циклуса програма подржале су компаније Nestle Adriatic S и Delhaize Serbia.

Циљ програма "Кадар да будем кадар" је унапређење вештина младих дипломаца и студената који желе да побољшају своје шансе на тржишту рада, помоћ у ефикаснијем прилагођавању променама које се дешавају у свету модерног пословања као и развијање проактивног става према личној и професионалној будућности. Од 2010. године, од када се програм реализује учествовало преко 300 полазника и 60 предавача и тренера.

Позивају се студенти да искористе прилику за учење, усавршавање, умрежавање и још многа тога!

Пријављивање се врши путем електронског формулара који се налази ОВДЕ.

Позив за пријављивање отворен је до 3. маја 2018. године. Број места је ограничен а пријава неопходна.

 


 

Преузмите званичну документацију:
 Повратак на почетну страну „Вести и догађаји“