Двострука победа у штафетном полумаратону за студенте Штампа
Вести и догађаји
понедељак, 23 април 2018 10:07
Двострука победа у штафетном полумаратону за студенте

 

У суботу 21.4.2018. године одржан је 31. Београдски маратон.

У оквиру маратона четврти пут организована је полумаратонска штафетна трка за компаније, дипломатска представништва, студенте, ученике средњих школа и професоре. Студенти нашег Факултета од првог издања учествују са великим успехом у овим штафетним тркама. По први пут смо имали по две екипе у мушкој и женској конкуренцији са жељом да наставимо са добрим резултатима.

На основу прелиминарних резултата постављених на сајту Београдског маратона за штафетне трке у конкуренцији студената наше штафете освојиле су прво и треће место, док су студенткиње освојиле прво и пето место.

Чланови победничке штафете у мушкој конкуренцији били су: Иван Стојшић, Јанош Баша, Станоје Будимкић и Милош Милосављевић.

Док су у трећепласираној штафети трчали: Душан Зорић, Стефан Радојичић, Иван Пијанец и Милан Ивановић.

Чланице победничке штафете код студенткиња биле су: Габриела Баттестин, Александра Манић, Марта Вучићевић и Милица Живановић.

Док су пето место, након непредвиђених проблема освојиле: Татјана Петковић, Стасја Стојков, Лана Мићовић и Кристина Васић.

Честитамо нашим студенткињама и студентима на оствареном пласману и повратку пехара тамо где се налазе од првог штафетног полумаратона.

 

Увећај +
Увећај +
Увећај +
Увећај +
Увећај +
Увећај +
Увећај +
Увећај +

 

 Повратак на страницуВести и догађаји“