Чланови пројектног тима „Sport 4 All“ у Пољској Штампа
Вести и догађаји
понедељак, 23 април 2018 08:05
Чланови пројектног тима „Sport 4 All“ у Пољској од 9-13.4.2018.

 

У оквиру пројекта „Sport4All“, који се финансира из средстава Ерасмус+ Спорт програма Европске уније, делегација Факултета спорта и физичког васпитања Универзитета у Београду, учествовала је у пројектним активностима у Пољској (Лузино) у периоду од 9-13. априла 2018. године.

Циљ пројекта је социјална интеграција путем спорта, младих који су из различитих разлога недовољно интегрисани у друштво.

У пројекту учествује 5 партнерских организација:

  • Kashubian Sport and Cultural Association (Пољска) – носиоци пројекта;
  • Asociatia Clubul Sportiv Experienta Мultisport (Румунија);
  • Athlitiki Enosi Lemesou – AEL (Кипар);
  • Nilufer Municipality (Турска);
  • Универзитет у Београду, Факултет спорта и физ. васпитања (Србија).

Универзитет у Београду представљали су студенти и професори нашег факултета: Милица Симић (студент МАС), Љубица Папић (студент ОАС), Александар Станковић (студент ДАС), Младен Станковић (студент МАС), проф. др Ивана Милановић (члан пројектног тима), проф. др Станимир Стојиљковић (координатор пројекта за Србију).

Поред учешћа наше делегације у свим пројектним активностима, можемо истаћи да је проф. др Ивана Милановић представила резултате заједничког истраживања које је обављено у свим земљама учесницама у пројекту, а које су статистички обрадили и анализирали чланови тима из Србије (проф. др Ивана Милановић, проф. др Ана Орлић и проф. др Станимир Стојиљковић), док је проф. др Станимир Стојиљковић одржао предавање под називом: Good Practices in Encouraging Young People to do Sport in Serbia.

Студенти из наше делегације учествовали су у раду више радионица и у свима се истакли ангажованошћу, креативношћу и знањем.

 

Увећај +
Увећај +
Увећај +
Увећај +
Увећај +
Увећај +
Увећај +
Увећај +
Увећај +
Увећај +
Увећај +
Увећај +

 

 Повратак на страницуВести и догађаји“